Suntem specializati in inchirierea pe termen scurt a garsonierelor pe care le-am utilat complet pentru a-ti oferi o sedere placuta in Brasov.

Iti asiguram independenta in Brasov :
Fie ca vizita ta este pentru petrecerea vacantei sau afaceri, noi am dezvoltat special pentru tine un serviciu de inchiriere de scurta durata (minimum o zi).  Arta unei sederi placute iti va permite sa combini avantajele unei case cu confortul unei camere de hotel. Te stabilesti in propriul loc, poti veni si pleca oricand doresti, te simtiti acasa.

Vintage Place, casa ta din Brasov:
Vintage Place
este unica si localizata in centrul istoric al Brasovului. Alegerea riguroasă a garsonierelor ne permite să iti oferim servicii la preţuri accesibile chiar în inima orasului. Toate garsonierele sunt mobilate pentru un maxim de confort şi cu bucatarii complet utilate. Lenjeria, prosoapele si curatenia sunt asigurate fara un cost suplimentar.

Fara alte taxe si comisioane aplicate de agentiile de turism! Preturile includ urmatoarele servicii :
– curatenie, lenjerie si prosoape
– taxele pentru cazare
– apa, curent, gaz si incalzire
– Asistenta 7/7, 24/24

Preturile includ TVA

Pe intreaga perioada a sederii tale la Vintage Place in Brasov, te vei bucura de independenta si confort.
Modalitatea uşoară a procesului de rezervare şi flexibilitatea pentru ora sosirii şi plecarii, cat si  in timpul şederii este preocuparea noastra esentiala.

Intreaga echipa Vintage Place este la dispozitia dumneavoastra! Pentru a gestiona Vintage Place, avem echipa noastră proprie pentru:
* Rezervare
* Decorare
* Intretinere
* Menaj

Oaspetii nostri ne recomanda!

Alegand Vintage Place, vei alege calitatea recunoscuta de clientii nostri. (ultimul studiu 08/2009)

Confortul si Serviciile sunt valorile pe care dorim sa le impartim cu dumneavoastra.